top of page

GOFIT DIENSTEN

Vanuit de 3 invalshoeken body, mind en voeding bieden wij verschillende diensten.
Een greep uit ons aanbod:

COVID to GOFIT-8_edited.jpg
IMG_6897_edited.jpg
Foto van eten

GOFIT 1 OP 1 TRAJECT

Het GOfit leefstijl programma is een individueel traject waar aandacht, doortastendheid en doeltreffendheid de middelen zijn om leeftstlijverandering bij jouw medewerkers te bewerkstelligen.

GOFIT SCAN

Meten is weten! Hoe sta jij ervoor op het gebied van body, mind en voeding. Op basis van deze intake, maken we een verslag en geven we een advies waar iemand zich het beste op kan richten.

VOEDINGSSCAN

Aan de hand van een voedingsdagboek analyseren we de voedingswaarde van jouw eetpatroon. Krijg je o.a. voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen? Het verslag nemen we met je door zodat je direct aan de slag kan.

2021-07-10_Grip op je Dip HR-23 copy.jpg
Image by Nick Morrison
IMG_9297.jpg

ADEM EN KOU

Adem en kou zijn perfecte instrumenten om jouw medewerkers te leren hoe zij met stress om kunnen gaan. Onze kou- en ademtrainers bieden deskundige begeleiding, zowel 1 op 1 als in een groep.


Meer weten over de Adem & Kou workshop

WEBINARS

Webinars kunnen over verschillende onderwerpen gaan bijvoorbeeld over stress, gezond thuiswerken, eet je darmen gezond. We kijken graag welk onderwerp het best past bij jullie organisatie op dat moment.

RONDJE GOFIT

Een mini-versie van ons persoonlijk traject. In een dagdeel worden je medewerkers geïnformeerd, ge- enthousiasmeerd en in beweging gezet op het gebied van body, mind en voeding.

PresentatieGOfit_ademkou_edited.jpg
Hardlooptraining_Rerunning_edited.jpg
Image by Domenico Loia

WORKSHOP OP LOCATIE

Een team een taak. Daag je team uit voor een workshop met de pijlers op MIND, BODY en VOEDING. Dat kan een wandel- sessie zijn waar gesprekken over doelen, verwachtingen en samenwerking bij elkaar komen.

HARDLOOP TRAINING

Als iets een team sterker maakt is het wel samen toewerken naar een doel. Olympisch atlete Pascal en runningtherapeute Jessica trainen jouw medewerkers toe naar die gave obstacle run of city run.

WERKPLEK ANALYSE

Veel nek & rug klachten komen voort uit een verkeerde houding! Belangrijk is dat de werkplek op kantoor of thuis goed is ingesteld. Blijven de klachten, dan kijken we hoe je sterker kan worden in rug & buik.

IMG_9236.jpg
HELDwalk_edited.jpg
IMG_9254_edited.jpg

PERSONAL TRAINING

Tijd voor een fysiek steuntje in de rug? Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen zonder zorgen over onder- of over belasting. Persoonlijke begeleiding en met oog voor jouw doelen.

HELDWALK

Hardlopen is niet voor iedereen weggelegd, maar powerwalk dat kan iedereen. Sporten en energie krijgen, na een ronde powerwalk. We wandelen stevig door en doen onderweg spierversterkende oefeningen.

WE WERKEN HET LIEFST OP MAAT!

Aansluitend op de behoefte en wat nodig is voor resultaat! Daarom gaan we altijd graag in overleg en denken met je mee wat bij jou of jullie organisatie past.

Wij werken op maat en vinden persoonlijk contact belangrijk.

We leren je graag kennen in een gratis kennismakingsgesprek. Dan kan je ons leren kennen en we beantwoorden al je vragen. We zullen altijd eerlijk aangeven of wij jou wel of niet kunnen helpen.

Diensten: Diensten
bottom of page